Anadolu Basın Birliği Muş Şube Başkanlığına tebrik ziyaretleri devam ediyor. Yaklaşık bir ay önce Muş’ta görev yapan basın mensuplarının bir araya gelmesi ile kurulan ve görkemli bir kokteyl ile açılışı gerçekleştirilen Anadolu Basın birliği Muş Şube Başkanlığını son olarak Tarım-İş Sendikası Muş Şube Başkanı Beşir Işık ve yönetim kurulu üyeleri ziyaret etti.
Mavi İş Merkezinde faaliyetlerini sürdüren Anadolu Basın Birliği Muş Şubesini ziyaret eden Işık ve beraberindekiler, Dernek Başkanı Emrullah Özbey ile bir süre sohbet etti.
Muş’ta görev yapan basın mensuplarının bir çatı altında toplanmasının sevindirici bir gelişme olduğunu belirten Işık, “meşakkatli bir görevi icra eden basın mensuplarının güçlerini birleştirmeleri, baskılara maruz kalan, susturulmaya çalışılan basın mensupları açısından önemli bir gelişmedir. Bu görevi yerine getirenler, aslında kutsal bir meslek icra etmektedirler. Doğru, dürüst ve ilkeli gazetecilik yapan basın mensuplarının her zaman yanında yer almak gerekir. Muş’ta da bu görevi layık-ı ile yerine getiren, özgür, tarafsız ve doğruluk ilkelerinden ödün vermeyen arkadaşlarımız var. Bu mesleğe gönül vermiş kardeşlerimizin içerisinde yer aldığı bu oluşumun hayırlı olmasını temenni ediyor, tüm dernek mensuplarına başarılar diliyorum” dedi.
Anadolu Basın Birliği Muş Şube Başkanı Emrullah Özbey ise ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getirerek, “Tarım-İş Sendikası Muş Şube Başkanı Sayın Beşir Işık’a ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür ediyorum. Ayrıca, önceki hafta gerçekleştirilen, 16. Olağan Genel Kurul’da yeniden göreve seçilmeleri nedeni ile de kendilerini tebrik ediyorum” diye konuştu. Muş`un Sesi Gazetesi















